vendredi 16 mai 2008

Jakt og sykdom

Her kommer jegerne,

og de kaster sine spyd mot elefanter og løver som drikker ved vannhullet.
Forrige dagen var jeg med barnehagen til Isak i parken,de skulle ta opp video i forbindelse med et prosjekt de holder på med.3 års-gruppa var forskjellig dyr , og 4 års-gruppa var jegere. Her er det en løve som måtte gi tapt (eller var hun så sliten at søvnen tok overhånd?).

Isak har vært i barnehagen igjen denne uka etter at han fikk medisin for mageinfeksjon. Legen mente det kom av basseng-vann, som ikke alltid er like rent nå som det har begynt å regne. Og det er nok ikke få liter med vann den karen sluker når han bader. Så nå øver vi på å hoppe og dukke under med lukket munn! Men det har vært dårligere stelt med andre i familien denne uka. Kai-Even kom sliten og febervarm hjem fra et møte på søndag kveld, er nå igang med malariakur, og er i ganske bra form igjen. Bendik har vært hjemme et par dager p.g.a. feber og vondt i brystet. Heldigvis er feberen nesten borte, og han har fått salve for muskelsmertene i brystet. I dag er han på skolen igjen. Han har kanskje drevet det for hardt med bading? Sist nytt er salto fra litt høyde, som av og til ender med delvis ryggplask og litt slag her og der, så det er kanskje ikke så rart at noen muskler kan bli litt vonde? Mor i familien har litt små-influensa-følelse i kroppen, men håper det gir seg med det. Så nå lader vi opp til en skikkelig 17 mai-feiring i morgen!

God 17. mai til alle våre lesere!
og lykke til med potetløpet!

Oddrun

1 commentaire:

Anonyme a dit…

Hei og hopp! Alltid kjekt å lese blogg ! E litt engstelig for helsa dåkka , håpe at dåkke snart e rask og fin igjen alle sammen. Har prøvd å ringe i kveld, men kjem ikkje igjennom no heller :(. Klem fra Lena.