jeudi 7 février 2008

På farten!


Det tror jeg må være ganske betegnende for oss for tiden. Helga etter å ha feiret NT i Oussoubidiania dro jeg til Bafoulabe på kirkemøtet til EELOM. Det var en positiv opplevelse, flott å møte engasjerte mennesker fra alle kanter av EELOMs arbeid. Nå er Kai-Even i Tambaga på fiske og bibelskole-komitémøte. Og til neste helg drar vi alle til Bafoulabe til vår årlige misjonærkonferanse.
Og når en er på farten i Mali er det ganske mye artig og merkelig å se. F.eks. denne bilen her. Bildet er tatt rett bakfra, og det sier noe om hvor mange ramme-skeive biler som kjører rundt på veiene her, av og til føler en at biler kommer sidelengs mot en.
Denne sauetransporten her er en artig ting. Lurer på hva sauebønder hjemme tenker om dette? Det var ganske mange sauer som lå bundet fast oppå der. Det er mange forskjellige buss-selskaper som transporterer folk rundt omkring i Mali etter hvert.
Men det billigste er kanskje en luftig plass oppå en lastebil? Her ser dere en del folk oppå kanten, og de satt tett i tett fremover langsiden også. Det er ikke rart det går noen liv når en bil velter! Det er helt utrolig å se hvilken last av bagasje og folk enkelte lastebiler kjører rundt med. Enkelte biler er en glad for at en ikke møter i en krapp sving.

Oddrun

Aucun commentaire: