samedi 26 avril 2008

Falayan Plaque

På søndag var vi på gudstjeneste i Falayan Plaque, siste tilskudd på stammen av EELOM-menigheter her i byen. Den ligger laaaangt i utkanten av byen, men i et område som er i sterk vekst.
De samles hver søndag i et rom i huset til en av lederne i menigheten. Fem enkle trebenker og et oljefat til talerstol. 16 voksne og en del barn var samlet denne dagen.
Like før påske var vi på besøk der ute for å se på kirketomta. De hadde fått en tomt av landsby-sjefen tidligere i vinter, og nå kjøpt et område rundt for å ha mere plass. Tomta ligger på et lite platå, og ei kirke her vil synes godt. Menigheten der ute håper at de så snart som mulig kan klare å sette opp en hangar, et lite tak, slik at de kan ha en skyggeplass der for å flytte gudstjenestene dit.Utsikt fra tomta

Dette er en menighet med stort vekstpotensiale, her bygger folk og flytter til. De slipper fraflytningsproblemet med det første, noe som derimot kan være et problem her i Ntomikorobougou. Her i bydelen er det ikke plass til å utvide eller bygge nytt, de som trenger mere plass må flytte ut av bydelen.

Oddrun

Aucun commentaire: