lundi 14 avril 2008

MaliBali



Forrige helg haddde vi oss en flott tur til Manantali-innnsjøen (en oppdemt innsjø) sammen med familien Haugsjå. Skikkelig rekreasjon. Nesten som å dra ut med båten en sommerdag i Norge, finne seg ei strand, gå i land og ligge der hele dagen. Med unntak av at det er 15-20 varmegrader mere her enn en god sommerdag hjemme! I mer enn et døgn var vi helt alene på denne lille øya.
Om kvelden grillet vi marinert indrefilet med tilbehør og ungene sloknet en etter en. Utrolig å legge seg ned på matta under myggnettingen med bare shorts og singlet, og ikke måtte dra på seg teppe før langt på natt. Dette må kalles tropenatt! Og da er gradestokken mye over 20 grader!

Kai-Even og Hølje har vært her tidligere på jaktturer, men måtte innse at dette var en familietur, jaktturen får vente til i mai. Men de hadde seg en liten tur over sjøen på morgenen for å se om det var noen perlehøner på ”perlehønefjellet”.

Både voksne og barn koste seg her ute. Og vi hadde konkurranse i å lage det beste sandslottet. Vi er fulstendig enig i at Anita og Hølje har funnet seg et fint rekreasjonssted!

Oddrun

1 commentaire:

Jon Ivar a dit…

Dette så virkelig deilig ut!! Noe annet enn eksosen og støvlaget her i Bamako. Ha en fin uke på andre sida av elva :-) Irene