mercredi 12 mars 2008

Dyrevennen


Mens storebror er glad i å jakte, så synes Isak synd i dyra eller fuglene som må bøte med livet. Han snakket lenge om den stakkars haren som ble skutt. Og da han var med pappa og Isak og flere en liten tur på rypejakt i Oussoubidiagna, så gråt han lenge over fuglen som ble skutt. Så han er ikke helt moden for jakt ennå. Han liker bedre dyra i levende live. Men det gjør Bendik også det.

Isak skal helst bort og kose med alle dyr han ser, om det er sauene eller hønene i gata, eselet, kua eller noe annet. Han og storebror har allerede begynt å spare penger til å kjøpe hund når de kommer til Norge! Men det blir nå i hvert fall ikke første året.
Ellers så liker begge veldig godt å leke dyr! Helst alle ville dyr, som løve, krokodille, bjørn eller ulv. Isak leker med skrekkblandet fryd, og rett som det er blir storebror for nifs. Isak er også veldig glad i å være hund, noen ganger helt til han har lagt seg til som en hund i senga om kvelden for å sove. Så det kan av og til bli litt for mye av det gode for oss foreldre.


Oddrun

Aucun commentaire: