lundi 10 mars 2008

Jegeren og fiskeren


Det er ikke nok med at far i familien lenge har vært ivrig på fisking, og etter å ha tatt jegerprøven like før Isak ble født, også har blitt hekta på jegerlivet. Bendik følger hakk i hel. Han stortrives når han får være med Kai-Even, og evt. flere på jakt. Hvis de klarer å komme hjem med ei rype eller annen fangst, så lyser det ut av øynene hans når han forteller. Men han skulle jo gjerne sett at de tok større fangst også; antilope som Hølje, eller villsvin som Sveinung.
Når han kommer til Norge har han lyst til å gå på bjørnejakt!
Her er han med en hare som Hølje fikk tatt en ettermiddag etter konferansen i Bafoulabe. Det ble flere små fiske- og jaktturer på Bendik i løpet av dagene i Bafoulabe. Til stoooor fornøyelse!


På vei opp til konferansen hadde vi en picnic i Sitokoto, og da fisket han litt med Anita. Et flott sted ved elva som er flott til rekreasjon. Noen fisket og noen slappet av. Bendik hjalp Hølje med å vaske fisken som han skulle ha i fiskesuppa.


Oddrun

1 commentaire:

Anonyme a dit…

wow! Tante Lena er veldig imponert Bendik! Så flink du er til å fiske og jakte! Når du kommer til Norge håper Leo at du blir med og fanger krabber på stranda.