mardi 22 juillet 2008

Stafettpinnen går videre.

En måned i Norge, og vi har opplevd en huttemegtu-så kald St.hans, og etterpå nesten hetebølge i fjellet, og nå igjen gråvær og familieretreat på Lia gård. Er stadig i ferd med å komme oss i orden i leiligheten vår, det er stadige avbrudd.Men de første dagene i juli var vi sammen med familien Deriaz; Laurent og Oddbjørg, barna Evan og Caitlin, som skal overta stafettpinnen for oppfølging av arbeidet i Bamako. Damene i familiene snakket om prosjekt, som jeg har vært med på å planlegge, og som Oddbjørg skal være med å starte opp. Og ellers ble mange tema rundt utreise og strategier drøftet. Vi har allerede oppgitt blog-adressen deres, og hvis noen vil følge med dem og få tilsendt fellesmail, så kan vi formidle mail-adressen din videre til dem.
Be for dem i den siste planleggingen, og om at de må finne seg godt tilrette i Bamako! Alt la seg tilrette angående barnehage og skole. takk og lov for det
Her koser forhenværende og kommende misjonærbarn seg i snøen.

Oddrun

2 commentaires:

Anonyme a dit…

I inclination not concur on it. I assume warm-hearted post. Expressly the title-deed attracted me to be familiar with the sound story.

Anonyme a dit…

Nice post and this mail helped me alot in my college assignement. Thank you seeking your information.