mardi 24 avril 2007

Fotball, fotball og atter fotball




Søndag ettermiddag ble fotballcupen som ungdommene i menigheten har organisert sparket i gang. Den varer i 14 dager med finale 6 Mai. 8 lag er i aksjon for å vinne en pokal og en pengepremie. En kristen radio var tilstede og sendte kommentarer på direkten + at samme kommentarene ble overført over høytalere. Det virket veldig profft. Første kampen vant kirkens folk 1-0 over møtende lag. Det blir delt ut kristne traktater til publikum + at pastoren vår har har en appell i pausene.


Det samlet seg en del publikum etter hvert.

Fotball er vel noe av det som samler folk samme hvor i verden en befinner seg. Tidligere i vinter hadde vi landskamp Norge-Mali, der vi spilte mot en del av de muslimske naboene våre. Nå i påska hadde vi en landskamp der vi spilte mot kirka; folk som går i kirka, eller som henger rundt der. Begge kampene har endt med tap for Norge!! Så det må vel bli en kamp mellom muslimene og kirka en annen gang. En skikkelig "religionskamp", med andre ord!

Dette bildet er fra sistnevnte kamp.

2 commentaires:

Knut Øyvind a dit…

Hvis det noske landslaget trener litt på å holde linja og benytte seg av bakrommet så har vi helt klart en mulighet til å vinne. ;) Men med en afrikansk dommer vet en aldri... Lykke til med "religionskampen"!

Anonyme a dit…

Det e jo nesten som å vara der nere sjøl! Keep up the good blogging! Hels folket