samedi 28 avril 2007

Hærlig avkobling!!

Nå har ungene vårferie i barnehagen, og vi prøver å ta oss litt fri innimellom jobbinga og finne på ting sammen med dem. Så da var det veldig beleilig for oss at familien Sanden, som holder til i Oussoubidjania, og har to jenter på 2 og 4 år, akkurat skulle ha noen dager i Bamako. Vi har hatt mye selskap med dem.
Idag var det badedag. Det er deilig når det er over 40 grader i lufta, og et sted mellom 30 og 35 i vannet! Det spørs om vi hæler å bade når vi kommer på ferie til Norge til sommeren! Men på ferie kommer vi, og det ser vi frem til.


Isak og mamma,

Bendik og pappa

2 commentaires:

Anonyme a dit…

Ikkje så aktuelt å gå å bada i utendørs basseng her akkurat!
Det va faktisk ikkje så gale å komma him te Norge temperaturmessig...eg hadde forventa det sko vara møkje verre, men det e jo deiligt avkjølande!
Hels gjengen

Kirstin a dit…

Så koselige bilder av dere. Trivelig å lese fellesbrevet også. Vi, Mari og jeg, sitter med pcen på kjøkkenbordet og leser brev og blogg! Vi gleder oss til dere kommer hjem til sommeren. Mari har nettopp fått klarsignal om at hun får begynne på skolen hun også til høsten! Det blir mange (nesten-) 1.klassinger på familieleir i på Bakksetra! Hilser fra Mats som også nettopp har kommet inn etter mange timer ute på hjul! Det veksler mellom sykkel, blades og skateboard hele dagen.

Klemmer fra Kirstin