dimanche 17 juin 2007

Søndagsrapport

I dag da vi stod opp og skulle gå på gudstjeneste var det ”bare” 27 grader og deilig vind! Vi hadde et kjempedeilig regnvær i går kveld, og litt en kveld tidligere i uka, så kanskje endelig regntida er i farta? Regner med folk har sovet godt både i natt og på dagen idag. Deilig å slippe å gå rundt å tørke svetten av ansiktet hele tiden!



Er det ikke et flott slips?
Det er fransk farsdag idag, ”fête de papa”. Så guttene kom hjem med pakke og kort fra barnehagen på fredag. Isak hadde laget slips til pappa. Bortsett fra dette så har ikke vi gjort noe ut av dagen, og det gjorde vi heller ikke da det var morsdag, ”fête de maman” for noen uker siden.
I skrivende stund er Kai-Even på fotball-landskamp. Jeg så slutten av kampen på TV, 6-0 over Sierra Lione, i kvalifisering til Afrika-cupen. Så jeg regner med at det var skikkelig hurra-stemning der hele tiden idag! Og det er kjempestemning og jubel ute i gata her nå. Jeg var med på forrige landskamp, mot Benin, den ble uavgjort, når de fleste regnet med å vinne, så det var stor skuffelse etter kampen. Men før kampen, og i starten var det kjempestemning. Men jeg skulle kanskje vært der idag i stedet??
Oddrun

Aucun commentaire: