dimanche 9 décembre 2007

Er det noen sak for gutta boys !

Jeg og gutta har vært alene noen dager. Oddrun reiste til Bafoulabe torsdag. Der har de hatt ETD seminar. (Desentralisert teologi studie) Det er viktig å inspirere lokalmenighetene til ETD. Spesielt i tanke på å få frem nye ledere. Oddrun underviste i lag med Alf Halvorsen+ to maliere. De to sitter i en komite for dette arbeidet. Onsdag drar jeg til Baf. Da er det bibelskolen som skal drøftes. Bibelskolen starter oppigjen 5 januar . Regner med at jeg får tid til litt fiske og jakt på den turen.

I fravær av Oddrun har vi gutta gjort noen juleforberedelser. Jeg satte pepperkakedeig fredag kveld (Viktig for meg å understreke akkurat den detaljen) Lørdag kom Inger Lise og Lloyd Osestad (reservebesteforeldre). Kl 1400 malisk tid stod pepperkakehuset der ferdig pyntet med glasur og nonstopp. I tillegg fikk vi en stor boks med deilige pepperkaker. Oddrun laget julemanner for en uke siden, men det ser ut til at vi må lage noen porsjoner til.
I alle fall fikk vi malet de siste julemennene før Oddrun ramlet inn frisk og opplagt, etter netter med god søvn i Baf. Bendik er noen lunde frisk i dag etter noen dager med diare og oppkast. Isak begynte i går kveld. Tre renninger på do med påfølgende skylling av truser.

Kai-Even

1 commentaire:

Jon Ivar a dit…

Bra jobba, Kai-Even! Et godt forbilde for de andre mannfolka her i Bamako:) Kanskje får vi smake noen biter på den norske førjulssamlinga den 21. des.?
Irene