dimanche 4 mai 2008

Skolefri og tur

Barna har nå to ukers "påskefereie". Her i Mali kaller de det påskeferie selv om det er før eller etter påske, men jeg trodde ikke den franske skolen brukte samme begreper. Men, i hvert fall litt ferie før det er siste innspurt på skoleåret.
I begynnelsen av uka hadde vi to døgn i Segou, der vi koste oss og badet og spiste og bare slappet av. Deilig å komme litt bort ifra huset. Vi tok med oss Inger Lise og Lloyd Osestad, og hadde en flott tur. Guttene gjorde stor fremgang i vann-aktiviteter; Bendik lærte seg å stupe, og Isak ble mye mer frimodig i vannet. Deilig med avkobling før siste innspurt for oss også.

Segou ligger flott til ved elva, og om kvelden etter markedsdagen var det mange som skulle hjem til andre sida av elva. Er det noe som heter overfyllt båt? Ikke i Mali!

Oddrun

2 commentaires:

Anonyme a dit…

Hei og gratulerer med dagen Bendik. Håper du har ein fin dag sammen med Isak, mamma,pappa og venner. Vi tenker på deg i dag, og prøver å ringe. Ikkje alltid like lett å komme gjennom på telefon. Klem fra tante og onkel på Skodje, Håkon, Kristine; Sondre og Marton.

Anonyme a dit…

Hei og hopp Bendik! Gratulerer med dagen din!!!!! Vi kjem heller ikkje igjennom på telefonen :( . Håper du har hatt en super dag og at du har fått nåkken gaver også. D ligg ei gave her å venta når du kjem i sommer ;). Såg på bildet at du har blitt sååååå flink å stupe. Veldig bra altså Bendik!! Vi gleda oss veldig til å sjå dåkke igjen no til sommeren, d e ikkje så lenge igjen no heldigvis. Stoooor klem fra Leo, tante Lena og onkel Leif Roar.