dimanche 15 juin 2008

Pakking og flytting


Det er et styr! Arbeidsomt nok å flytte på seg i Norge, men her hvor det vi skal ha med skal sendes med fly, må en vurdere veldig hva en tar med. Noe skal gis bort, noe selges til nye som kommer (heldigvis er det misjonen som holder møbler så vi slipper og selge dem), og noe over i et annet hus. Her ser dere et av flyttelassene som gikk ut av porten før helga. Det er ingen nye som skal fortsette å bo der vi har bodd, og derfor så har vi nå flyttet bort på gjestehuset til misjonen, og det er greit å bli tvunget til å rydde ut og sortere alt "tidlig". Jeg tror jeg aldri lærer å begynne tidlig nok.Her er huset neste tømt.
Nå er tønner og kantiner pakket og vi kan konsentrere oss om litt besøk for å ta avskjed med folk. Må innrømme at det var litt rart og vedmodig og dra fra kirka idag etter vår siste gudstjeneste der. Og enda mer vedmodig blir det sikkert utover i uka. Jeg liker egentlig ikke sånne avskjeder. Men "c'est la vie!" "Sånn er livet", i hvert fall misjonærlivet.

Oddrun

1 commentaire:

Anonyme a dit…

Hei til dere alle fire.
Forstår at det er rart for dere å ta avskjed med alle deres venner og de som dere har arbeidet med og fått være med å føre frem til frelse. Når dere tar avskjed, så skal dere vita at vi i Ålesund ser veldig frem til at dere kommer hit til oss. Hils så mye til Tenneba og Karri.
Mange klemmer fra Oda Kristine, Kirsti og Aslak