samedi 1 septembre 2007

Operasjon Jericho

Til uka skjer "operasjon Jericho". Det er en evangeliseringsaksjon ved "Campus pour Christ", og vi skal ha besøk av et team her i bydelen. Noen fra kirka har vært på info-møter og bønnenetter i forberedelsen. Det er tre kvelder med Jesusfilm og appell, og hvor mange dager det tar å gjennomføre dette kommer an på regnet, og regn er det heldigvis masse av for tiden. Så dere som er bønnefolk, husk denne aksjonen som foregår i flere byer i Mali!


Dere må gjerne også be for miljøet ved kirka, for de som bor der. De har hatt sine problemer som må løses, og det har vi vel alle av og til. Det er ikke en selvfølge at forskjellige personligheter og folkegrupper går bra sammen. Men hvis dette er et sted der folk som kommer innom merker at folk har kjærlighet til hverandre, så er det et sterkt vitnesbyrd.
Vi er veldig glad for at pastor Job er på plass ved kirka. Han ser ting i miljøet og kirka som vi ikke ser med våre "vestlige" øyne, og ser hva som må til for at kirka skal fortsette å utvikle seg i en positiv retning.

Oddrun

1 commentaire:

Anonyme a dit…

Hei! Me e titt of ofte innom bloggen dokkas for å holda oss oppdatert! Lykke te med arbeidet utøve hausten! Må Gud velsigna dokke masse!
Tusen takk for bildene forresten. Det va skikkelig koselig!

Simon ni Salif