mardi 8 mai 2007

FOTBALL FINALE ! HuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiT!




Fotball cupen er no slutt. Finaledagen ble en finaledag verdig. Mye folk og mye liv og røre. På grunn av varme startet finalen kl. 1700. Etter ordinær tid stod det 0-0; Det ble bestemt straffekonk. Fordi en ikke ville rekke ekstra omganger. Natta faller fort. Da vinneren var klar eksploderte jubelen.


Laget som vant var et lag satt sammen av mange av de muslimske nabo-ungdommene som henger rundt kirka. Det var reine Ullevål stemning og full rulle på kirken etterpå. Pokal ble utedelt og de tre første lagene fikk en pengepremie. Sponsor til hele gilde var kollega Lloyd Osestad. Vel brukte bursdagspenger Lloyd ! Hele finalen ble overført på radio, og publikum hørte det over store høytalere. Ordentlig stemning var det. V.I.P tribune var satt opp, der blant annet direktrisen i MPN, Berit Bakke hadde godt overblikk over det som skjedde på banen.





Kristen litteratur ble delt ut, og vår egen pastor, Job Diarra, holdt appell over radioen i pausa. Ordentlig artig var dette. Smeise var det og at det var kirkens egne folk som organiserte det heile. En stor gratulasjon til dei. Spesielt til Sedrak, Elise og Abraham, som ledet det heile.




Ellers så er det varmt og klamt om dagen. Regntiden er ikke i gang ennå, men vi har hatt 2-3 regnskyll. Med en dagtempratur no på ca. 43 grader så kan dere sikkert forstå at svetten renner nesten kontinuerlig. Isak har hatt mye problem med svetteutslett og da er potetmjøl tingen.Oddrun har også vært litt plaga.

Jeg har no tre muslimer i dåpsopplæring; En er jeg nesten sikker på vil la seg døpe. Be for disse tre. Det er radikalt for en muslim å la seg døpe. Spesielt når familien er sterkt muslimsk, som de fleste familiene her i bydelen er. Be for disse, så får tiden vise om de tar steget fullt ut.

Kai-Even

1 commentaire:

Anonyme a dit…

Bra blogging! Skikkelig kjekt å følge med på det som skjer! Trist å ikkje vara der med dokke!
Hels dei små!

Klem frå Hans Kristian