mercredi 23 mai 2007

Hverdag og fest

"Do not harm" er tittelen på et kurs jeg deltar på nå. Veldig spennende! Det handler om hvilke innvirkninger et prosjekt har på samhold, og spenninger/konflikter i et område en går inn i for å drive utvikling. Nesten farlig å tenke på hva en ofte formidler ubevisst. Det er lange og intense dager, men bra. Siste dagen i morgen.

Kai-Even har dratt til Bafoulabe idag, på komite-møte, og påfølgende jakttur i Tambaga. (Prøv og gjett hva han så mest frem til!) Jeg hadde tenkt å ta med meg ungene å bade minst en av fridagene i helga (fredag er nemlig også fridag her, da er det "Afrika-dagen"), gjerne to dager, men så har Bendik øreproblemer igjen, så vi må pent stå over det. Vi var hos legen en tur idag. Akkurat nå for tiden synes jeg det er utrolig klamt og varmt, så det er ikke så altfor mange uteaktiviter det frister å finne på sammen med ungene. Vi får se hva helga har å by på! Kanskje vi er så heldige at vi får ei skikkelig regnskur?

Apropos 17.mai: Hvor mange av dere kan skryte av å ha sunget "Ja, vi elsker..." på TV? Og på utenlandsk TV? Det var et langt innslag fra festen om kvelden 17.mai på maliske nyheter dagen etterpå, både av at vi norske sang, fra 17.mai-talen, intervju med konsulen, og så var det noen av oss som virkelig hadde plassert oss strategisk i forhold til film-teamet.

Ønsker dere ei god pinsehelg! Skulle gjerne gitt bort noen varmegrader slik at dere alle fikk ei varm og god helg!

Oddrun

Aucun commentaire: